HULST - HALSTEREN - MELISKERKE
info@het-ros.nl
DIENSTEN
TEAM
NIEUWS
CONTACT
Tips & nieuws.

26 november 2018

Samenwerking Van der Vlugt Accountants met Wouters belastingadvies

Wil Wouters (Wouters Belastingdienst): "Fiscale en financiële dienstverlening is ons vak. Advies geven, vraagstukken oplossen en administraties voeren, we doen het met veel plezier, ook voor u. En dat blijven we ook doen. Precies zoals u het van ons gewend bent. Maar toch verandert er ook iets om de continuïteit van Wouters Belastingdienst te blijven waarborgen. We leggen het graag uit.

Samenwerking met Van der Vlugt Accountants

Eigenlijk deden we dat al lange tijd, maar nu doen we er een officiële strik rond. Het zorgt ervoor dat we onze klanten, u, nog beter kunnen helpen. Zo kunnen we bijvoorbeeld jaarrekeningen certificeren en goedgekeurde accountancyverklaringen afgeven. En we hebben de beschikking over nog meer collega’s met gespecialiseerde kennis.

Wat verandert er voor u?

Wat er voor u verandert is heel eenvoudig: bijna niets. De bestaande medewerkers van Wouters Belastingadvies blijven uw bekende aanspreekpunt. De heer Wil Wouters wordt medeverantwoordelijk voor de verschillende vestigingen. Verder zijn we via dezelfde contactgegevens en op hetzelfde adres bereikbaar. Maar, heeft u een keer een specifiek specialisme nodig, dan kunnen we dus makkelijk en snel schakelen met onze collega’s van Van der Vlugt Accountants in Halsteren en Hulst.

Daarom Van der Vlugt Accountants

Omdat we al vaker kennis uitwisselden met Van der Vlugt Accountants, kenden we dit accountantskantoor al door en door. Dat was voor ons van belang, want we wilden alleen samenwerken met een partner die goed bij ons past. En dat doet Van der Vlugt Accountants. Ze zijn even laagdrempelig en net zo betrokken bij ondernemers als wij dat zijn. Daarom voelt het ook goed om onze samenwerking nu officieel te maken en u vanaf nu gezamenlijk de beste dienstverlening aan te kunnen bieden."

Meer informatie

© Copyright Het Ros Beiaard - All rights reserved